​Arbejdsmiljøuddannelsen (22 timer)

Cubic Group tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse (22 timer) som et afvekslende og deltagerinvolverende 3-dages kursus.

Kurset henvender sig til alle brancher, alle typer af virksomheder og offentlige institutioner.

Du får som deltager et overblik over rettigheder, pligter og ansvar mv. og bliver klædt godt på til at arbejde systematisk og målrettet videre med et sikkert og sundt arbejdsmiljø på din egen arbejdsplads.

Arbejdsform

Uddannelsen lever op til kravene for den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse §9, og det er en forudsætning, at du som deltager kan være til stede i hele undervisningsforløbet (22 timer).

Vi har sammensat 3 dages undervisning med cases, som vi har forberedt ud fra en helhedsorienteret tilgang til arbejdsmiljøindsatsen. Du får mulighed for at arbejde med opgaver fra din egen arbejdsplads, så du får øvelse i at omsætte viden og metoder til praksis allerede i løbet af kurset.

Du modtager et kursusbevis samt relevant materiale udarbejdet på baggrund af vores indgående erfaring med arbejdsmiljø i både teori og praksis. Du kan frit bruge materialet til udvikling af arbejdsmiljøet hjemme i din virksomhed.

Indhold

Vi skal omkring arbejdsmiljøsystemet, lovgivningen, ansvar og pligter, arbejdsmiljøorganisationen samt analyse- og forebyggelsesmetoder i arbejdsmiljøindsatsen, herunder arbejdspladsvurdering. Det gør vi med udgangspunkt i deltagernes virksomheder og i videst muligt omfang med eksempler herfra.

Til forløbet er der knyttet en obligatorisk opgave, der skal udføres i samarbejde med din arbejdsplads. Formålet er at sætte gang i det samarbejde, der skal drive den fremtidige udvikling af arbejdsmiljøet.

Underviser

Cubic Groups underviser er selv aktiv arbejdsmiljøkoordinator og har +20 års alsidig erfaring med formidling og rådgivning om sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen.

Sted & pris

Vi afholder 8 kurser om året i Ordrup. 

De næste hold løber af stablen henholdsvis d. 2.-3. & 16. maj (Byg&Anlæg) og d. 13.-14. & 27. juni (alle)

Kursustidsrummet er fra kl. 8.00 - 15.45.

Kursusgebyr pr. deltager: kr. 4.750,00 inkl. materialer, forplejning og kursusbevis.

Forplejning omfatter morgenmad, en frokostsandwich samt eftermiddagskaffe alle dage.

Tilmelding

Du kan få nærmere information og tilmelde dig ved at sende en mail til kursusansvarlig Hans Jørgen Holmberg: kursus@cubicgroup.dk

​Virksomhedshold

Vi kommer gerne til jer og sammensætter i fællesskab et program ud fra ovenstående rammer. Forløbet tager udgangspunkt i jeres arbejdsplads og specifikke forhold og vilkår. Kontakt os for en uforpligtende samtale, og vi er med jer. Kursusansvarlig Hans Jørgen Holmberg har telefonnummer: 5389 1837 og mailadresse: kursus@cubicgroup.dk

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os