​Byggeri

Arbejdsmiljøuddannelsen – med fokus på byggeri og anlæg

Kursets formål er at give dig viden om og metoder til at arbejde målrettet mod et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Målgruppe

Kurset henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter og ledere fra bygge- og anlægsvirksomheder.

Indhold

Vi beskæftiger os med bygge- og anlægsbranchens særlige arbejdsmiljøforhold ved hjælp af eksempler og undervisningsmateriale med tilknytning til branchen. Vi tager udgangspunkt i, at et godt samarbejde mellem parterne er grundlaget for et godt arbejdsmiljøarbejde og har skærpet fokus på formidling og kommunikation.

Vi ser også på branchens specifikke arbejdsmiljøudfordringer som f.eks. støj, stilladsarbejde, hud- og luftvejsproblemer, tunge løft og ensidige arbejdsstillinger.

Du får materiale udarbejdet af vores eksperter samt Håndbogen om arbejdsmiljø i byggeri og anlæg til at tage med hjem.

Uddannelsen veksler mellem oplæg, praktiske øvelser og fælles diskussioner. Vi tager udgangspunkt dels i arbejdsmiljøloven, dels i deltagernes egne erfaringer, og der bliver mulighed for at udveksle viden og erfaring med de øvrige deltagere undervejs. 

Kursusbevis

Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført uddannelsen. Det er et krav, at du har deltaget i samtlige timer. Vi anbefaler, at du opbevarer beviset, da Arbejdstilsynet kan forlange at se bevis for gennemført uddannelse.

God fornøjelse med dit kursus.

For nærmere information se her

Se kursusbetingelser her

Du er også velkommen til at kontakte kursusansvarlig Hans Jørgen Holmberg, telefon 5389 1837, mail: kursus@cubicgroup.dk​

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os