Cubic Group søger bygherrerådgiver til udførelsesfasen

Har du velfunderet byggeteknisk indsigt og +5 års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen? Og er du ferm til at lede byggeprocesser med fokus på at opnå resultater gennem tværfagligt samarbejde, faglig omhu og personlig ildhu? Så har vi jobbet til dig.

Hos Cubic vil du komme til at arbejde sammen med vores team af bygherrerådgivere, byggeledere og arbejdsmiljøkoordinatorer. Du er holdspiller, men mest af alt skal du være i stand til selvstændigt at sikre kvalitet og fremdrift i forbindelse med byggeprojekter inden for både den private, den offentlige og den almene sektor.

Vi tilbyder et alsidigt job i en virksomhed, hvor kerneværdierne er dedikation, tillid og ansvarlighed. Du får 32 dejlige kollegaer internt og en stor kontaktflade ud af huset, fleksible ansættelsesvilkår i en flad organisation og mulighed for at sætte dit præg på fremtidens byggeri inden for en bred kam af opgavetyper.

Lyder det som noget for dig? Kontakt Jens Johansson for mere information på mobil 2625 7103 eller send din ansøgning med det samme til: jens@cubicgroup.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt og samtaler afholdes løbende.

Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang i op til 12 måneder efter modtagelsen.Om os​

Cubic Group leverer uvildig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os