Renoveringer i Tjørneparken, der skal sikre fremtiden og de sociale relationer

​Tjørneparken i Rødovre består af rækkehuse med godt 200 boliger. Afdelingen står nu for en helhedsrenovering, hvor rækkehusene skal fremtidssikres ved, at de relativt små boliger udvides med nye havestuer, og tidligere uopvarmet indgangsområde inddrages i boligerne.

En del af gavlboligerne deles med vandret lejlighedsskel til en ny tilgængelighedsbolig i stueplan og nye 1-2 rum boliger på 1.sal.
Derudover er det sociale liv i bebyggelsen indtænkt via en kobling af uderum, så der sker en glidende overgang fra det private til det offentlige rum, hvor der vil være naturlige mødesteder imellem beboerne. De sociale tiltag skabes for at fremme de spontane møder imellem beboere og de øvrige, som færdes i området. De nye mødesteder skal understøtte både de uforpligtende og mere aktive fællesskaber.

I Cubic Group er vi stolte af at være udvalgt til at byggestyre direkte for Lejerbo på denne ambitiøse renovering og ser frem til det tætte samarbejde med både afdelingen, Lejerbo, totalrådgiveren Nova5 og entreprenøren Einar Kornerup.


Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os