Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materialfaciliteter fase 2

​Så kan vi endelige dele nyheden om vores nye sag - Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 2

Cubic Group har indgået samarbejde med Tyréns om byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering på alle de nye kampvognsanlæg rundt om i Danmark. Tyréns er totalrådgiver for Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelse.
Byggerierne er del af projekt Modernisering af Hærens Materiel- og Mandskabsfaciliteter og det samlede projekt består af 32 byggeanlægsprojekter fordelt på otte tjenestesteder i hele landet.
Hver garage i projektet er på størrelse med en håndboldhal - og sættes alle projektets bygninger i forlængelse af hinanden ville de have en samlet længde på 2,4 km.
Vi er allerede i gang på Skive, Ryes og Holstebro kasserne og afventer resultatet af Oksbøl kasserne som påbegyndes i det nye år. Vi glæder os over samarbejdet med Tyréns og Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelse.https://www.tyrens.com/en/
https://lnkd.in/dxuDmQB

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal
2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os