​Københavns Miljøcenter

Funktion: Byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering P og B

Kunde: By &Havn

Entrepriseform: Hovedentreprise

Økonomi: 43 mio.

Projektperiode: 2013-2014

Beskrivelse af projektet:

Cubic Group udførte byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering P og B for By & Havn i forbindelse med opførelsen af det nye 0-energi Miljøcenter i Nordhavn, som fra marts 2013 driver depotet for forurenet jord i Nordhavnen.

Miljøcenteret huser administration, mandskabsbygning samt tilhørende værksteder, og har med sin siksakformede bygning og sit grønne foldede tag der går i et med terrænet, en markant arkitektur der markerer indkørslen til jorddepotsområdet samtidig med at bygningen går i dialog med landskabet.

Miljøcentret producerer selv vedvarende energi ved anvendelse af ca. 10 m2 solfangeranlæg og ca. 140 m2 solcellepaneler og har eget jordvarmeanlæg samt termoaktive dæk.

Med brug af den vedvarende energi indfrier bygningen ønsket om et bæredygtigt 0-energi byggeri. Miljøcenteret rummer 16 arbejdspladser, 10 administrative medarbejdere inklusiv områdechef samt 6 gravemestre med formænd.

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal
2920 Charlottenlund

Kontakt os

Følg os