RTS - Roskilde Tekniske Skole samling & udvidelse

Funktion: Projektering, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering P/B

Kunde: Roskilde Tekniske Skole

Entrepriseform: Fagentreprise

Økonomi: 110 mio.

Projektperiode: 2011-2013

Beskrivelse af projektet:

Roskilde Teknisk skole blev afleveret til Bygherre sommeren 2013 og omfattede en nyopført skole på 5.600 m². Elever på skolen indtog bygningen til semesterstart i august 2013.

Den nye skole har potentiale til at skabe en stærk og markant front på bydelen, og stedet kalder på et særligt og markant ikon, som kan spille op til det bymæssige ambitionsniveau i Musicon, og samtidig skabe en attraktiv og spændende ramme om de meget forskellige funktioner, som over tid skal samles i RTS.

Cubic Groups rolle:

Cubic Group indgik i totalrådgivningsteamet og varetog overordnet totaløkonomien, byggeledelsen & arbejdsmiljøkoordineringen i såvel projekterings- som udførelsesfasen. Arbejdet omfattede byggeregnskab og attestering af acontobegæringer og regninger for udgifter i projekterings- og udførelsesfasen. Beregninger og analyse af økonomiske konsekvenser af alternative scenarier. Udarbejdelse af budget I projekteringsfasen samt udarbejdelse af månedlig rapport til Roskilde Teknisk Skole om byggesagens økonomiske status i projekterings- og udførelsesfasen. Daglig styring af byggeplads & fagentreprenører med afholdelse af opstartsmøder, koordineringsmøder, bygge- og sikkerhedsmøder samt ugentlige runderinger. Udarbejdelse af tidsplaner med fokus på 5 ugers plan. På denne sag blev anvendt TRIMByg, som er fast implanteret i Cubic.

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal
2920 Charlottenlund

Kontakt os

Følg os