Henriksgården - Gennemgribende renovering af almennyttige boliger

Funktion: Arbejdsmiljøkoordinering P

Kunde: DAB/ AI Arkitekter & Ingeniører A/S

Entrepriseform: Hovedentreprise

Økonomi: Ukendt

Projektperiode: 2019-2020

Beskrivelse af projektet:

Henriksgården vil frem til 2020 gennemgå en større renovering, hvor AI er valgt som totalrådgiver på projektet og Cubic Group valgt som koordinator P.

Helhedsplanen, der foruden en gennemgribende energioptimering, også indeholder områder, der skal løfte området socialt, har blandt andet fokus på udearealerne, hvor nye karnapper, gavlvinduer og større og åbne altaner skal skabe bedre kontakt imellem beboerne og større tryghed på terrænet og parkeringspladserne.

Der er igennem den foreløbige proces udarbejdet i alt 11 hovedpunkter, der skal omfavne hele renoveringen. Heriblandt kan nævnes en større facade- og tagrenovering med en betydelig efterisolering, nye døre og vinduer, nye større altaner for mere lys og luft, nye badeværelser samt installationer, mekanisk ventilation og hævet udearealer, der skal give adgang til nye tilgængelighedsboliger i stueetagerne.Funktion: Byggeledelse og arbejdsmiljørådgivning.

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os