​Københavns Miljøcenter

Cubic Group ApS udfører byggeledelse for By & Havn i forbindelse med opførelsen af det nye 0-energi Miljøcenter i Nordhavn, som fra marts 2013 skal drive depotet for forurenet jord i Nordhavnen.

Miljøcenteret kommer til at huse administration, mandskabsbygning samt tilhørende værksteder, og har med sin siksakformede bygning og sit grønne foldede tag, der går i et med terrænet, en markant arkitektur der markerer indkørslen til jorddepotsområdet, samtidig med at bygningen går i dialog med landskabet.

Mijløcentret producerer selv vedvarende energi ved anvendelse af ca. 10m2 solfangeranlæg og ca. 140m2 solcellepaneler og har eget jordvarmeanlæg samt termoaktive dæk. Med brug af den vedvarende energi indfrier bygningen ønsket om et bæredygtigt 0-energi byggeri. Miljøcenteret rummer 16 arbejdspladser, 10 administrative medarbejdere inklusiv områdechef samt seks gravemestre med formand.

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os