Ledige jobs i Cubic Group

​Ansættelsesprocedure

​Vores ansættelsesprocedure består af en indledende samtale. Hvis både du og vi synes, der er grundlag for et samarbejde, vil du efterfølgende blive indkaldt til yderligere en samtale.

Vi lægger ved rekruttering stor vægt på at finde den bedst kvalificerede til stillingen.

Det er derfor vigtigt, at du sender os en målrettet ansøgning og cv, da det er på denne baggrund, vi indkalder til samtale.

Når vi modtager din ansøgning, vil du modtage en bekræftelse fra os.

Ansøgningen sendes til

​Cubic Group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Niels Christensen

mail: nc@cubicgroup.dk

​Entrepriseleder med 3-5 års erfaring

​Opgaver & ansvarsområder

​Dine primære arbejdsopgaver bliver:

​Bistå projektlederen for den daglige byggepladsledelse, hvilket omfatter produktion, planlægning, styring og byggepladskoordinering, at planlægge og koordinere opgaverne samt følge op på tid og økonomi, at sikre overholdelse af kvalitet, miljø- og sikkerhedskrav,

at sikre et tæt samarbejde, en åben dialog og ikke mindst den optimale løsning for kunden.

Dit arbejdssted bliver primært på byggepladsen, hvor du bliver en del af byggepladsens ledelse. Derudover vil du være tilknyttet vores kontor i Ordrup.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller har anden relevant uddannelse, gerne suppleret med en håndværksmæssig baggrund.

Du har gode IT-kundskaber og formår hurtigt at sætte dig ind i nye systemer.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

Er initiativrig, engageret, arbejder systematisk og er god til at kommunikere, har et godt humør og evner at indgå i et tæt teamsamarbejde med dine kollegaer, brænder for projektstyring og trives med at have din daglige gang på byggepladsen.

Erfaren projektleder

Opgaver og ansvarsområder

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

Overordnet ledelsesansvar af en byggeplads, som omfatter planlægning, styring og byggepladskoordinering. Styre og følge op på tidsplan, økonomi og kvalitet, sikre overholdelse af miljø- og sikkerhedskrav, stå for kontakten til bygherrer, myndigheder og rådgivere, indgåelse af underleverandør– og entreprenøraftaler samt intern rapportering.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør/konstruktør med erfaring fra en lignende stilling som projektleder eller har anden relevant baggrund. Derudover forventer vi, at du er teknisk vidende om betonkonstruktion samt har erfaring med gennemførelse af større projekter fra tilbud til aflevering.

Som person lægger vi vægt på, at du:

Har evnen til selvstændigt at planlægge og gennemføre en byggesag, har gode formidlingsevner og kan bevare overblikket i hektiske situationer, at du har et godt professionelt netværk inden for branchen, er innovativ i udvikling af nye metoder og arbejder systematisk og rationelt.

 Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kolleger, fine muligheder for personlig udvikling, mulighed for interessante oplevelser i et spændende miljø, samt løn og ansættelsesvilkår der matcher dine kvalifikationer.

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal
2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os