Job hos Cubic Group

Ledige stillinger​​

Er du vores nye almene bygherrerådgiver ...

Kan du hjælpe vores almene bygherrer trygt igennem byggeprocessen, så er du måske en af vores nye bygherrerådgivere. Du lander i et team med erfarne kollegaer, som vil udvikle fagområdet sammen med dig.

Vi samarbejder med landets største og mest ambitiøse bygherrer gennem alle byggeriets faser. Vores rådgivning omfatter eksempelvis:
- Registrering, tilstandsvurdering og planlægning af drift/vedligehold
- Behovsafklaring / visionsprocesser
- Myndighedsdialog
- Inddragelse af beboerdemokrati
- Udvikling af idéoplæg/byggeprogram
- Udbudshåndtering
- Økonomiske analyser
- Projektgranskning og -optimering

Vi forventer ikke at du er ekspert indenfor alle områder. For at lykkedes i stillingen, er det dog nødvendigt med solidt kendskab til finansiering i det almene, herunder strukturen i pyjamasarket og samarbejdet med Landsbyggefonden.

Vores tilgang til arbejdet som bygherrerådgivere er altid at bidrage til at bane vejen for et godt samarbejde på tværs af alle byggesagens parter. Indimellem er det dog nødvendigt at træde ind med autoritet og sætte retning for rådgivere eller entreprenører.

Det du kommer med ...
Du er en holdspiller, som også kan stikke afsted med bolden alene. Du har erfaring med ledelse af almene projekter og har mindst 10 års erfaring som arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør. Du er sikker i din egen faglighed, god til at organisere dit arbejde og ved hvornår du har brug for sparring fra dine kollegaer.

Derudover kan du genkende dig selv i flere af følgende kompetencer:
- Gode kommunikationsevner på skrift og i tale
- God til at skabe struktur og sikre overblik
- Hjemmevant i pyjamasark
- Kender Landsbyggefondens spilleregler
- Gode samarbejdsevner og naturlig autoritet
- Lyst til at bidrage både fagligt og socialt til virksomhedens sammenhængskraft


Om os ...
Ud over et stærkt fagligt miljø, hvor bygherrerådgivning er kerneydelsen, kommer du til at indgå i en dynamisk arbejdsplads med en flad struktur og kort afstand fra den gode idé til beslutning.

Vi understøtter det sociale miljø løbende over året gennem eksempelvis fælles skitur, sommerfest, studietur og sportsarrangementer. Vi sætter pris på en sund arbejdsplads, men går ikke af vejen for en fyraftensøl fredag eftermiddag.

På kontoret har vi frokost-, trænings- og massageordning og vi har også tegnet en god sundhedsforsikring.

Vi er dedikerede i det vi gør, men har også fokus på livsbalance. Det er vigtigt, at der er plads til andre aktiviteter, interesser og til familie, venner og til dig selv. Derfor er vi også fleksible i forhold til hjemmearbejde og arbejdstider.

Interesseret?
Vi ved, at du allerede har masser at se til, så send gerne en kort ansøgning med link til din LinkedIn-profil, cv eller tilsvarende til Josefine Ebbe på josefine@cubicgroup.dk. Vi holder samtaler løbende og tager opslaget ned, når vi har fundet vores nye kollegaer. Vi glæder os til at høre fra dig!

​​Engageret byggeleder / projektleder

Har du en solid byggeteknisk baggrund? Og ønsker du at arbejde i et uformelt miljø, hvor du både kan bruge og udvikle dine kompetencer? Så har du muligheden her.


Hos Cubic Group har vi glædeligvis travlt med mange interessante opgaver. Derfor har vi brug for at udvide vores stærke team med endnu flere gode kræfter til sikkert og selvstændigt at løse opgaver inden for vores brede opgaveportefølje.

Du vil blive en del af en virksomhed, der værdsætter evnen til at tænke og agere helhedsorienteret og tværfagligt i hverdagen. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag med mulighed for at præge dine projekter i samarbejde med din afdelingsleder, dine øvrige kollegaer og vores mange interessante samarbejdspartnere.

Dine kvalifikationer

Du har mindst 5 års erfaring med byggeledelse og/eller projektledelse i byggebranchen. Du begår dig rutineret blandt byggeriets parter, og det er et stort plus, hvis du har erfaring inden for Pharma. 

Vi har brug for en medarbejder, der er god til at skabe overblik og gå proaktivt til sine opgaver. Vi forventer, at du kan tage initiativ og formår at arbejde selvstændigt med et projekt, og dermed holde struktureret styr på opfølgninger og fremdrift.

Vi tilbyder

  • En fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for udfordringer
  • Et spændende og udviklende job
  • En ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar
  • Dygtige og engagerede kollegaer og sparringspartnere
  • Et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til fælles succes

Ansøgning

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte Josefine Ebbe på tlf. 3017 1837.

​Ansøgning m. CV sendes til josefine@cubicgroup.dk – skriv BYGGELEDER i emnefeltet.​

Senior bygherrerådgiver

Du er konstruktør, ingeniør eller har anden relevant uddannelse – det vigtigste er, at du har mindst 10 års erfaring fra byggebranchen. Du begår dig rutineret blandt byggeriets parter og har muligvis erfaring med udbudsprocesser og projektstyring fra anden virksomhed.

Din baggrund er gerne fagspecialist, men har de senere år været som generalist med fokus på professionel rådgivning og varetagelse af bygherres interesser. Da mange af vores kunder er gengangere, er ordentlighed og en proaktiv indgangsvinkel nøgleord for os, hvilket vi også ønsker af vores nye kollega.

Dine arbejdsopgaver favner bredt, alt efter din ønsker og interesser, men vi kan helt sikkert beskæftige dig med:

  • Bygherrerådgivning & projektledelse
  • Kvalitetssikring, herunder sikring af tid og økonomi
  • Projektgranskning, udbud og kontraktstyring
  • Teknisk Due Diligence & tilsyn inden for almen byggeteknik

Vi tilbyder

En fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for udfordringer, et spændende og udviklende job og en ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar.

Dygtige og engagerede kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til fælles succes.

Løn og vilkår, der matcher dine kvalifikationer.

Ansøgning

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Josefine Ebbe på tlf. 3017 1837.

​Ansøgning m. CV sendes til josefine@cubicgroup.dk – skriv BYGHERRERÅDGIVER i emnefeltet.

Uopfordrede ansøgninger​

​Kan du se dig selv som en del af Cubic-teamet og bidrage aktivt til udviklingen af vores kompetencepulje? Så tøv endelig ikke med at gøre os opmærksom på det.

Arbejdsmiljøkoordinering P og B

Byggeledelse

Bygherrerådgivning

Miljørådgivning & Ressourcekortlægning

Projekteringsledelse & Commissioning

Uopfordrede ansøgninger er altid velkomne og sendes til Josefine Ebbe / mail: josefine@cubicgroup.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt. Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang ​i op til 6 måneder efter modtagelsen.​

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os