Om os​

​Cubic Groups historie går 11 år tilbage i tiden. I 2008 grundlagde Josefine Ebbe & Michael Glyholt rådgivningsvirksomheden med kernekompetencerne byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Igennem årene har vi oparbejdet en stærk profil og har udført DGNB certificering, bygherrerådgivning, byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og commissioning på nogle af de mest komplicerede byggerier der er blevet udført og udføres i nyere tid. Dette drejer sig bl.a. om Metro Cityringen, Panum Bygningen, Amager bakke, DTU, Københavns miljøcenter, Baneudvidelsen til Ringsted og Green Lighthouse. Dette har givet os en erfaring og faglig viden om netop det at lede projekteringen og byggeriets udførelse.

I 2018 overtog Ole Kristian Bottheim jobbet som CEO i Cubic Group efter Michael Glyholt, som nu har det overordnede ansvar for byggeledelsesafdelingen. Ledelsen består i dag af Ole Kristian Bottheim, Josefine Ebbe og Michael Glyholt.

​Cubic Group er i dag førende inden for strategisk bygherrerådgivning, arbejdsmiljøkoordinering, byggeledelse, projektering, DGNB certificering og commissioning.

Vi er branchens uafhængige rådgiver, der sikrer, at du som bygherre kan navigere trygt og effektivt gennem alle byggeriets faser. Vores uafhængighed gør at vi altid kan stille med det bedste team og optimere din investering.

Vi er ambitiøse på vores kunders vegne og vi omsætter dine udfordringer, prioriteringer og behov til vellykkede og velgennemførte projekter.

Sammen sikrer vi, at du kan navigere bedst muligt gennem alle byggeriets faser og holde fokus på helheden. 

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og commissioning af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal
2920 Charlottenlund

Kontakt os

Følg os