Om os​

Cubic Group blev etableret af Josefine Ebbe & Michael Glyholt i 2008 og er siden vokset støt: virksomheden har modtaget Børsens Gazelle-pris hele fem gange og har konsolideret sig på markedet inden for bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Hos Cubic Group beskæftiger vi os med alle slags opgaver i forbindelse med bygherrerådgivning. Vi er bygherres partner fra ide til drift. Og vi tror på, at et gennemarbejdet udbudsmateriale kombineret med grundig styring af proces og økonomi er afgørende for et projekts succes.

Vores ydelser omfatter generel bygherre- og miljørådgivning. Dertil kommer tekniske analyser og vurderinger. Vi er specialister inden for bl.a. bygherresparring og visionsmodning, planlægning, arbejdsmiljøkoordinering, byggeledelse, risikoanalyser, projektgranskning, udbudsstrategi og afleveringsforretning.

Vi tilbyder arbejdsmiljøkoordinering i projekterings- og/eller udførelsesfasen som en del af den samlede bygherrerådgivning eller som en selvstændig ydelse. 

Alle vores rådgivere har erfaring fra både rådgiver- og entreprenørbranchen og/eller bygherresiden. Tilsammen udgør vi en alsidig kompetencepulje med solid viden om at planlægge og lede et byggeri gennem alle faser.

​Cubic Group har glædeligvis en bred vifte af bygherrer og samarbejdspartnere inden for både det offentlige, det private, det almene og med pensionsselskaber.

Vores opgaveportefølje omfatter både store og mindre projekter inden for boliger, skoler, erhverv, kultur, hospitalsbyggerier, medicinalindustrien og infrastrukturprojekter. Aktuelt leverer vi bl.a. rådgivning ifm. ombygning af fire pakhuse i Nordhavn, udvikling af en ny bydel med bolig og erhverv i Brøndby, renovering af almene boliger i Taastrup og etablering af en ny offentlig park ved Operaen i København.

​Vi er et tværfagligt team af rådgivere, der sikrer, at vores bygherre kan navigere trygt og effektivt gennem alle byggeriets faser. Vi arbejder helhedsorienteret med opgaverne for at optimere byggeprocesserne med fokus på totaløkonomiske løsninger, bygbarhed og driftbarhed.

Vi er ambitiøse på vores kunders vegne, og vi omsætter udfordringer, prioriteringer og behov til vellykkede, bæredygtige og velgennemførte projekter. Med en proaktiv og involverende tilgang har vi fokus på at facilitere og sikre fælles mål og maksimal værdiskabelse for alle parter. ​

Du er meget velkommen til at kontakte vores administrerende direktør Josefine Ebbe for nærmere information: josefine@cubicgroup.dk.

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os