Arbejdsmiljøkoordinering

Cubic Group er byggeriets førende rådgiver i arbejdsmiljøkoordinering, både i projektering- og udførelsesfasen. Vi tænker sikkerheden ind fra starten af projektet for at minimere økonomiske overskridelser og sikre projektets tidsplan

Vi har en professionel metodik for arbejdsmiljøkoordinering. Vi er garant for sikker og effektiv arbejdsplads, hvor entreprenører og håndværkere opdrages til selv at tage ansvar.

Metoden er afprøvet og viser, at vi gennem særlige organiserede møder samt især runderinger på byggepladsen, sammen med byggepladsens entreprenører, kan opretholde en sikker arbejdsplads.

Det betyder, at du som bygherre kan stå på mål for lovgivningen, og sammen kan vi sikre effektivt at varetage de forebyggende opgaver. Fremfor brandslukning og tab.

Sammen sætter vi sikkerheden i højsædet.

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal
2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os