Erfaren byggeleder til spændende opgaver

Har du en solid byggeteknisk baggrund, og brænder du for kvalitet og totaløkonomisk værdi i byggeprocessen? Og ønsker du en alsidig stilling i en velkonsolideret virksomhed med et uformelt miljø, hvor du kan omsætte og udvikle dine kompetencer? Så har du muligheden her.


Hos Cubic Group har vi glædeligvis travlt med mange spændende og forskelligartede opgaver. Derfor har vi brug for at udvide vores stærke byggeleder-team med endnu flere gode kræfter til sikkert og selvstændigt at løse opgaver inden for vores brede opgaveportefølje.


Du vil blive en del af en virksomhed, der værdsætter forskellighed og evnen til at tænke og agere helhedsorienteret og tværfagligt i hverdagen. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag med mulighed for at præge dine projekter i samarbejde med din afdelingsleder, dine øvrige kollegaer og vores mange interessante samarbejdspartnere.


Dine kvalifikationer

Du er uddannet ingeniør eller konstruktør og har mindst 3-5 års erfaring med byggeledelse. Du begår dig rutineret blandt byggeriets parter og har gerne erfaring med projekteringsledelse, men det er ikke et krav. Du kommer i mål med dine projekter og kan lede et byggeprojekt fra start til slut.


Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Varetagelse af en del af apteringsentreprisen på Ny Hvidovre Hospital
  • Byggeledelse af større og mindre opgaver


Vi har brug for en medarbejder, der er god til at skabe overblik og gå proaktivt til sine opgaver. Vi forventer, at du kan tage initiativ og formår at arbejde selvstændigt med et projekt, og dermed holde struktureret styr på opfølgninger og fremdrift.


Vi tilbyder

  • En fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for udfordringer
  • Et spændende og udviklende job
  • En ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar
  • Dygtige og engagerede kollegaer og sparringspartnere
  • Et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til fælles succes


Om virksomheden

Cubic Group er en rådgivervirksomhed med en bred faglig medarbejdersammensætning bestående af bl.a. ingeniører, bygningskonstruktører og økonomer. Vores kerneydelser er byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og bygherrerådgivning.

Vi arbejder med opgaver inden for både nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentrepriser og i såvel privat som alment og offentligt regi. Vi er p.t. 28 medarbejdere fordelt mellem vores hovedkontor i Ordrup og diverse projektkontorer bl.a. på Ny Hvidovre Hospital.


Ansøgning

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Claus Dewulff på tlf. 2576 6542.

Den perfekte kandidat er alt det, der er beskrevet ovenfor. Men vi hører gerne fra dig, hvis du – uden at kunne sætte flueben ved alt det nævnte – mener at kunne være den rette til jobbet.


Ansøgning med CV sendes til: cde@cubicgroup.dk – skriv BYGGELEDER i emnefeltet.


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og samtaler afholdes løbende.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang i op til 12 måneder efter modtagelsen.Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os