Trives du med tværfagligt samarbejde og daglig styring af en byggeplads? Så har vi jobbet til dig!

​Har du en solid byggeteknisk baggrund? Og ønsker du at arbejde i et uformelt miljø, hvor du både kan omsætte og udvikle dine kompetencer? Så har du muligheden her.


Hos Cubic Group har vi glædeligvis travlt med mange interessante opgaver. Derfor har vi brug for at udvide vores stærke byggeleder-team med endnu flere gode kræfter til sikkert og selvstændigt at løse opgaver inden for vores brede opgaveportefølje.

Du vil blive en del af en virksomhed, der værdsætter forskellighed og evnen til at tænke og agere helhedsorienteret og tværfagligt i hverdagen. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag med mulighed for at præge dine projekter i samarbejde med din afdelingsleder, dine øvrige kollegaer og vores mange interessante samarbejdspartnere.


Dine kvalifikationer

Du er uddannet ingeniør, konstruktør el. lign og har mindst 3 års erfaring med byggeledelse. Du begår dig rutineret blandt byggeriets parter og har gerne erfaring med projekteringsledelse, men det er ikke et krav. Du har kendskab til AB18 (og AB92). Erfaring med Pharma byggeri er et plus. Du kommer i mål med dine projekter og kan lede et byggeprojekt fra start til slut.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Daglig styring af byggepladser: proces, bemanding og materialer
  • Sikre levering af projektet til aftalt tid og i rette kvalitet
  • Afholde byggemøder med håndværkere og leverandører
  • Udarbejde KS og PSS i samarbejde med AMK 
  • Løbende økonomisk opfølgning/godkendelse ifm. egne projekter


Vi har brug for en kollega, der er god til at skabe overblik og gå proaktivt til sine opgaver. 

Vi forventer, at du kan tage initiativ og formår at arbejde selvstændigt med et projekt, og dermed holde struktureret styr på opfølgninger og fremdrift.


Vi tilbyder

  • En fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for udfordringer
  • Et spændende og udviklende job
  • En ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar
  • Dygtige og engagerede kollegaer og sparringspartnere
  • Et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til fælles succes

Om virksomheden

Cubic Group er en rådgivervirksomhed med en bred faglig medarbejdersammensætning bestående af bl.a. ingeniører, bygningskonstruktører og økonomer. Vores kerneydelser er byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og bygherrerådgivning.

Vi arbejder med opgaver inden for både nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentrepriser og i såvel privat som alment og offentligt regi. 

Vi er p.t. 30 fuldtidsansatte medarbejdere fordelt mellem vores hovedkontor i Ordrup og diverse byggepladser/projektkontorer primært i Storkøbenhavn. 


Ansøgning

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Pernille Susgaard på tlf. 2714 8216.

Ansøgning m. CV sendes til: psu@cubicgroup.dk – skriv venligst BYGGELEDER i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og samtaler afholdes løbende. 

Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang i op til 12 måneder efter modtagelsen.Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os