Cubic Group er nomineret til EY Entrepreneur 2022

​Cubic Group er stolte over at være nominerede til EY Entrepreneur Of The Year 2022.


I forbindelse med nomineringen blev adm. direktør Josefine Ebbe i sidste uge interviewet for at fortælle om firmaets baggrund og rejse fra 2008 til i dag.


En rejse, der bl.a. har resulteret i fem Gazeller, involvering i et hav af spændende projekter inden for både renovering og nybyggeri og ikke mindst udvikling af en bred kompetencepulje inde for arbejdsmiljø- og bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.


EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence og er med egne ord ”en fejring af de entrepreneurer, der opbygger og driver succesfulde og dynamiske virksomheder”. Det er 25. gang, at prisen uddeles i Danmark, og vinderen findes blandt den ene procent af ansøgervirksomhederne, der er blevet nomineret.


Ud af de 30 udvalgte virksomheder på Sjælland går 5 videre fra regionskåringen i oktober til landsfinalen i november. Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os