VUNDET: Byggeledelse - Brøndby Strand

Renoveringen af Brøndby Boligselskabs 4 højhuse har en anslået værdi á DKK 367 mio. og dækker et areal på ca. 24.000 m² fordelt på 3 afdelinger i henholdsvis Hallingparken og Ulsøparken. Renoveringen er en del af projektet "HP4", der er et af Danmarkshistoriens største renoveringsprojekter og omfatter alle boligafdelinger i Brøndby Strand Parkerne – i alt ca. 2.600 lejemål.

Arbejderne skal udbydes i fag- og storentrepriser og omfatter bl.a. energirenovering af facader, udskiftning af installationer samt indretning af fællesarealer og uderum. Håndtering af miljøfarlige stoffer er et fokuspunkt hele vejen igennem den 5 år lange renoveringsperiode.

Opgaven er vundet under vores Lejerbo-rammeaftale, som vi vandt tidligere på året sammen med bl.a. Wissenberg. Sweco blev tidligere i 2022 valgt som totalrådgiver til opgaven.

Vi takker Brøndby Boligselskab for tilliden og ser frem til et konstruktivt samarbejde, hvor vores fælles mål er at sikre nuværende og kommende beboere attraktive og tidssvarende boliger.Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os