VUNDET: Bygherrerådgivning til Blåkildegård

​AKB Taastrup har glædeligvis valgt team Cubic Group som bygherrerådgiver ifm. en omfattende renovering af boligafdelingen Blåkildegård.


Blåkildegård er opført i 1969-1972 som en tæt-lav almen boligbebyggelse. Visionen er at nedrive til sokkel og derpå genopføre de fleste boliger i totalentreprise. Entreprisesummen forventes at være på omkring DKK 900 mio – arealet ca. 37.400 m².​


Opgaven er vundet i særdeles godt selskab med Rørbæk og Møller, Viggo Mortensen og Masu Planning som underrådgivere. Vores første opgave bliver i samarbejde med Blåkildegårds Byggeudvalg at udarbejde et solidt byggeprogram, der kan danne grundlag for den videre proces.​


Vi takker KAB for tilliden og glæder os over muligheden for endnu en gang at bidrage til det vigtige almene boligbyggeri. På vegne af hele teamet kan vi roligt sige, at vi ser frem til et længerevarende og værdiskabende samarbejde med bygherre, beboere, driften, KUBEN og alle øvrige interessenter undervejs. 


Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os