Ny adresse pr. 19. juni 2023

Cubic Group flytter til nye kontorlokaler, og pr. 19. juni er vores adresse: Hans Edvard Teglers Vej 3, 2920 Charlottenlund. 


Vi er det samme solide tværfaglige team af rådgivere inden for bygherrerådgivning, bygge- og projekteringsledelse, arbejdsmiljøkoordinering og miljørådgivning som altid. I finder os blot fremover i større og nyrenoverede lokaler, tæt ved Charlottenlund Station.


I forbindelse med flytningen har Cubic selv stået for renoveringen i tæt samarbejde med J. Jensen og ​Jönsson Entreprise A/S. Bygningen er fra 1990, og lokalerne havde brug for en gennemgående modernisering bl.a. med tilførsel af ventilation og optimerede lysforhold for at leve op til nutidige behov.


Der er helt bevidst en del mindre ”Bo Bedre” og meget mere ”Bo ressourcebetænksomt” over projektet. Det har gennem hele processen været en prioritet at bevare så meget som muligt ligesom tilføjelser i videst muligt omfang er genbrug. De ting, der er nedtaget, er også forsøgt genbrugt. Vi arver toiletfaciliteter udført i marmor, og et skabstungt køkken, der indrettes med hvidevarer fra vores gamle kontor og som, indrømmet, går en anelse på kompromis med det æstetiske udtryk.


Vi har etableret ”interne” genbrugsvinduer for at skabe mere lys i de i alt 600 m2 store, brede rum. Jensen Genbrugs snedkerafdeling har hjulpet os med at omdanne flotte, gamle gulvbrædder fra en byggesag i Amaliegade til nye bord/bænkesæt i fælleslokalerne. Alle nye planter og de fleste nye møbler er overskudsmaterialer fra en større dansk virksomhed.


Indretningen har været en svær manøvre, da der pga. dogmet om så lidt ressourcespild som muligt, har været mange skæve vinkler. Alligevel har vi haft en effektiv byggeproces med en kort tidslinje. Ved at alle involverede parter fra start til slut har prioriteret fysisk tilstedeværelse, har der været mulighed for smidig planlægning, styring og koordinering samt for hurtig korrigering undervejs, hvilket er essentielt for at lykkedes med et projekt uden mange standardmål.


Det er hverken nemmere eller billigere at renovere på denne vis, men ressourcemæssigt giver det rigtig meget mening. I tillæg er der stor værdi i arbejdet for alle de involverede fagligheder, der kan være stolte af deres bidrag. En stor tak skal lyde til vores samarbejdspartnere hos J. Jensen, Jönsson og Jensen Genbrug.


Få selv syn for sagen, når vi åbner dørene til reception og sommerfest torsdag d. 22. juni klokken 14. Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os