Byggeleder søges

​Hos Cubic Group har vi glædeligvis travlt med mange interessante opgaver. Derfor har vi brug for at udvide vores stærke team med endnu flere gode kræfter til sikkert og selvstændigt at løse opgaver inden for vores brede opgaveportefølje.


Du bliver en vigtig del af en virksomhed, der værdsætter evnen til at tænke og agere helhedsorienteret og tværfagligt i hverdagen. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag med mulighed for at præge dine projekter i samarbejde med din teamleder, dine øvrige kollegaer og vores mange interessante samarbejdspartnere.

Dine kvalifikationer

Du har mindst 5 års erfaring med byggeledelse og/eller projektledelse i byggebranchen. Du begår dig rutineret blandt byggeriets parter, og det er et stort plus, hvis du har erfaring inden for Pharma.

Vi har brug for en medarbejder, der er god til at skabe overblik og gå proaktivt til sine opgaver. Vi forventer, at du kan tage initiativ og formår at arbejde selvstændigt med et projekt, og dermed holde struktureret styr på opfølgninger og fremdrift. Vi har projekter på hele Sjælland.

Vi tilbyder

·En fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for udfordringer

·Et spændende og udviklende job

·En ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar

·Dygtige og engagerede kollegaer og sparringspartnere

·Et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til fælles succes

Ansøgning

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Susanne Rømer på tlf. 2573 1223

​Ansøgning m. CV sendes til Susanne: srj@cubicgroup.dk – skriv BYGGELEDER i emnefeltet.​

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os