Byggeledelsen valgt til Bispebjerg psykiatri

Arbejdet med at skabe Ny Psykiatri Bispebjerg er godt undervejs, og nu er næste skridt på vejen blevet taget. Således har Arkitema Architects sammen med Cubic Group netop vundet udbuddet på at varetage funktionen som byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering på projektet.

Det blev Arkitema Architects, med underrådgiver Cubic Group, der vandt udbudet om byggeledelse i forbindelse med etableringen af Ny Psykiatri Bispebjerg. Her skal Region Hovedstaden over flere etaper etablerer en ny psykiatrisk afdeling ved det kommende hospital i Bispebjerg. Således bliver det arkitektvirksomheden der skal sørge for, at det daglige arbejde på byggepladsen bliver udført som planlagt. Opgaven omfatter ud over byggeledelse også arbejdsmiljøkoordinering af samtlige entrepriser og bygherreleverancer af udstyr og apparatur.

”Vi glæder os meget til at gennemføre projektet indenfor de fastsatte rammer. Vores erfaring med komplekse projekter viser, at der skal fokuseres meget på risikostyring samt værdiskabende kommunikation, således at vi kommer godt igennem projektet, ” fortæller Ole Kristian Bottheim, adm. dir. i Cubic Group.

”Vi er rigtig glade for at være blevet valgt til at skulle styre Ny psykiatri Bispebjerg helt i mål. Det er en kompleks opgave, hvor vi gør brug af vores store erfaring fra tilsvarende typer opgaver, og jeg er sikker på, at vi gennem organisering, proaktiv styring og godt samarbejde, vil bidrage til at den nye psykiatri bliver færdiggjort som forventet,” fortælle Anders Lomholt, forretningsområdechef i Arkitema Architects.

Byggeriet ved Bispebjerg er tegnet at PLH Arkitekter og Friis & Moltke, og omfatter opførelse af ca. 21.600 brutto m2 nybyggeri med plads til i alt ca. 200 sengepladser samt ca. 1.400 brutto m2 kælder og 4.100 brutto m2 P-kælder.

Om os​

Cubic Group leverer uvildig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os