Åbent hus på Nyt Hvidovre Hospital

Søndag den 1. september 2019 blev der, som på mange af hovedstadens andre hospitaler, holdt åbent hus på Nyt Hospital Hvidovre. 

Godt 500 mennesker havde lagt vejen forbi for at stille nysgerrigheden og få et lille indblik i en byggeproces. Der var program for dagen for både store og små – med mulighed for at møde hospitalsklovnen, sidde i en gravemaskine, komme på taget til et view over Hvidovre og få en snak med regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen og hospitalsdirektør Birgitte Rav Degenkolv.

Til dagen var der ligeledes blevet færdiggjort et referencefelt, hvor der blandt andet kunne fremvises fremtidens patientstue. Byggeledelsen hos Cubic Group havde op til dagen knoklet med at få de sidste detaljer på plads, så der kunne gives et godt billede af, hvordan det nye Hospital Hvidovre kommer til at tage sig ud.
Se desuden flere billeder fra dagen på Hvidovre Hospitals egen hjemmeside - https://www.hvidovrehospital.dk/nyt-hospital-hvidovre/nyt-og-presse/Nyheder/Sider/Vellykket-aabent-Hus-paa-byggepladsen.aspx

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal
2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os