Projekteringsledelse som selvstændigt område

​Projekteringsledelse er et komplekst emne og kræver mange færdigheder. Projekteringslederen skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse.

Det er vigtigt, at projekteringsledelse prioriteres fra starten af bygherrerne, og at rådgiverne afsætter de rigtige ressourcer ved tværfaglige og erfarne medarbejdere, som bidrager ved en stærkere projekteringsledelse, har tværfaglig forståelse, og som er centralt placeret i beslutningsprocessen.

Hos Cubic Group mener vi, at grundlaget for, om et projekt bliver gennemført med succes, bliver støbt i projekteringsfasen, og ved at tilbyde projekteringsledelse som en særskilt ydelse sikres det, at området prioriteres.

For os er det vigtigt at være projekteringsleder med fokus på planlægning af projektorganisationens opbygning, tidsplaner, økonomi- og risikostyring, arbejdsmiljø og kommunikation. Vi vægter at gennemgå hele byggeprocessen og sætte os ind i de udfordringer, som kan opstå igennem en proces fra tilbud, tidsplaner, udførelse og færdiggørelse.Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os