My African Child

Cubic Group besluttede for nogle år siden at støtte frivilligt arbejde.
Vores medarbejder Andreas Parbo, har en supersej kæreste, Iben Hansen, der arbejder frivilligt i en dansk organisation, som støtter 7 børn i Tanzania med skoleophold og en plejefamilie. Alle børnene er børnehjemsbørn eller børn fra gaden, som Iben har hjulpet under hendes flerårige frivillige arbejde på børnehjem i Tanzania. Cubic Group betaler til et barn i foreningen og alle vores donationer går ubeskåret til barnet, da Iben og hendes kollegaer arbejder frivilligt i organisationen.
Situationen er meget svær i Tanzania pga. Covid-19 og foreningen har hårdt brug for ekstra penge til at tage sig af de 7 børn under denne krise. Vi har vedlagt Ibens opslag her, hvis nogle af jer (privatpersoner eller virksomheder) har lyst til at donere et lille beløb til foreningen.
I kan læse mere om foreningen her https://www.myafricanchild.dk/ hvis I skulle have lyst til at blive medlem eller sponsor til et barn. Det koster 100 kr./år at være medlem og mellem 50-200 kr./mdr. at være sponsor. Der bliver arrangeret en egen-betalt sponsor/medlemstur i slutningen af 2021, hvor der bliver mulighed for at besøge de 7 børn. 
Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os