My African Child

Cubic Group besluttede for nogle år siden at støtte frivilligt arbejde.
Vores medarbejder Andreas Parbo, har en supersej kæreste, Iben Hansen, der arbejder frivilligt i en dansk organisation, som støtter 7 børn i Tanzania med skoleophold og en plejefamilie. Alle børnene er børnehjemsbørn eller børn fra gaden, som Iben har hjulpet under hendes flerårige frivillige arbejde på børnehjem i Tanzania. Cubic Group betaler til et barn i foreningen og alle vores donationer går ubeskåret til barnet, da Iben og hendes kollegaer arbejder frivilligt i organisationen.
Situationen er meget svær i Tanzania pga. Covid-19 og foreningen har hårdt brug for ekstra penge til at tage sig af de 7 børn under denne krise. Vi har vedlagt Ibens opslag her, hvis nogle af jer (privatpersoner eller virksomheder) har lyst til at donere et lille beløb til foreningen.
I kan læse mere om foreningen her https://www.myafricanchild.dk/ hvis I skulle have lyst til at blive medlem eller sponsor til et barn. Det koster 100 kr./år at være medlem og mellem 50-200 kr./mdr. at være sponsor. Der bliver arrangeret en egen-betalt sponsor/medlemstur i slutningen af 2021, hvor der bliver mulighed for at besøge de 7 børn. 
Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os