Fællesmagasinet

​Cubic Group er stolte af at have indgået kontrakt med Slots- og kulturstyrelsen om varetagelse af arbejdsmiljøkoordinering i udførelsesfasen på det nye Fællesmagasin i Vinge.

Projektet omfatter et nyt 17.300 kvm stort magasin til sikring af kulturarv, der skal opføres i Frederikssunds nye byudviklingsområde, Vinge.

Byggeriet skal bruges til at beskytte samlinger og genstande fra Det Kongelige Bibliotek og Nationalmuseet. Det indeholder magasiner fordelt på tre typer: Basismagasiner, tørre magasiner og tørre/kolde magasiner, og med byggeriet sikres det, at kulturarven opbevares under sikre forhold i et optimalt indeklima, som sikrer en meget lang bevaringshorisont.

Projektet bliver udført af totalentreprenør DS Flexhal. Projektet er kommet godt fra start på pladsen. Vi ser frem til samarbejdet med bygherre og totalentreprenør, som allerede nu tegner godt

 

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os