Læringshuset Nærheden

På Læringshuset Nærheden i Hedehusene er facader, døre og vinduer ved at være på plads. Der monteres trapper, ventilationsudstyr, VVS-udstyr, trækkes kabler, lægges tagpap, males og meget mere indvendigt.
Cubic Group varetager arbejdsmiljøkoordineringen (AMK) under udførelsen og varetog den ligeledes under projekteringen. Dags dato er der stor aktivitet med ca. 25 større og mindre entreprenører, der arbejder både inde i og ude omkring bygningen. Samarbejdet med Høje Taastrup Kommune, totalentreprenøren BAM og alle øvrige entreprenører på pladsen er godt. Der er livlig aktivitet og deltagelse på sikkerhedsmøder og rundering fra alle, hvor entreprenørerne vender deres sikkerhedsudfordringer og vi i fællesskab ser på en løsning.
Pladsen havde nået 407 dage uden ulykker indtil for en uge siden, hvor en lærling skar sig i hånden.
I arbejdsmiljøkoordineringen fokuseres på en positiv tilgang til sikkerheden. Fokus ligger på tillid og forståelse for, at alle skal kunne forlade pladsen hver dag uden mén. Vi har blandt andet valgt, at udstyr som personlige værnemidler skal følge lovgivningen og ikke være til gene for medarbejderne alt efter, hvor og hvad de arbejder med. • Om os​

  Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

  Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

  CUBIC group

  Hans Edvard Teglers Vej 3

  2920 Charlottenlund

  Se rutevejledning her

  Kontakt os

  Følg os