Amager Bakke - ARC

Funktion: Byggeledelse

Kunde: MOE

Entrepriseform: Hovedentreprise

Økonomi: 3.9 mia.

Projektperiode: 2013-2015

Beskrivelse af projektet:

Opgaven bestod i opførelse af et nyt affaldsforbrændingsanlæg. Med etableringen af Amager Bakke (ARC) til 3,9 milliarder kroner kommer København til at få verdens mest moderne og miljørigtige affaldsbaserede energianlæg. Samtidigt bliver den banebrydende, multifunktionelle industriarkitektur et ambitiøst bud på, hvordan et grønt energianlæg kan kombineres med rekreative arealer, der befordrer eventyr, leg og bevægelse.

Cubic Groups rolle:

Cubic Group indgik i bygherreteamet, byggeleder på 50% af beton/in situ entreprisen på ca. 500 mio. Arbejdet omfattede byggeledelse under udførelsen, byggepladsregnskab, økonomi og attestering af aconto begæringer, samt behandling/forhandling af ekstraøkonomi i udførelsesfasen. Den daglige koordinering af byggepladsen, afholdelse af projektgennemgangsmøder, byggemøder, koordineringsmøder og økonomimøder.

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os