Cloud City

Funktion: Arbejdsmiljøkoordinering (P) 

Kunde: Depenbrock Scandinavia 

Entrepriseform: Ukendt

Projektperiode: 2022

Beskrivelse af projektet:

Aalborgs ikoniske spritfabrik fra 1931 skal omdannes til en ny bydel med bl.a. kunstcenter, mikrodestilleri og boliger samt en gigantisk kunstinstallation af argentinske Saraceno: Cloud City.

Skulpturen består af 68 kuber, der hver måler 4,5 meter i diameter. Den bliver 44 meter lang, 27 m. bred samt 30 m. høj og publikum får mulighed for at bevæge sig rundt inde i selve værket. Et sådan værk kræver selvsagt en omhyggelig planlagt udførelsesproces.

Vi hjælper Depenbrock Scandinavia med teknisk rådgivning i form af arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen. Bygherre er Artcenter Spritten.

Arbejdet omfatter for vores vedkommende indarbejdelse af forebyggelsesprincipper i projektmaterialet, granskning af miljørapport, input til tidsplan samt udarbejdelse af byggepladsplaner og Plan for Sikkerhed og Sundhed (PSS).

Bevaringen af det gamle fabriksanlæg udgør en af de største industrifredninger i Danmarkshistorien, og Praksis Arkitekter har oven i købet placeret nybyggeriet oven på de fredede bygninger – et hidtil uset greb i dansk sammenhæng.

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os