Skovparken, Næstved

Funktion: Bygherrerådgiver

Kunde: Lejerbo

Entrepriseform: Hovedentreprise

Projektperiode: 2019-2021

Beskrivelse af projektet:

Skovparken i Næstved består af rækkehuse med både ungdomsboliger, familieboliger og ældrevenlige boliger i samme afdeling som er opført i 1982. Bebyggelsen er spredt ud over et stort område, det giver god plads mellem bygningerne som er beliggende ca. 1 km fra Næstved centrum, men trukket væk fra større veje, hvorfor der sænker sig en behagelig ro over området. Til bebyggelsen er der et stort vaskeri samt et dejligt nyere selskabslokale. Alle boliger har adgang til haveareal og til det offentlige rum.

Cubic Groups rolle:

Cubic Group varetager bygherrerådgivning for bygherren i udførelsesfasen herunder bl.a. sikring af byggeriet, planlægning, økonomi og proces, kvalitet, kvalitetssikring, mangelhåndtering, D&V samt afleveringsprocedure med øvrige rådgivere og de udførende. Planlægningen foregår via bygherremøder, særmøder samt økonomimøder med alle kontraktpartnere.​

Om os​

​Cubic Group har mange års erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af flere store komplekse byggerier af arkitektonisk høj standard, derfor ved vi, hvordan ledelse af et byggeri af denne type skal håndteres.

CUBIC group

Ordrupvej 60, 5. sal
2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os