ARC Parkstien

Funktion: Arbejdsmiljøkoordinering (P) og (B) 

Kunde: ARC - Amager Ressourcecenter 

Entrepriseform: Totalentreprise

Projektperiode: 2020-2023

Beskrivelse af projektet:

Bæredygtigt projekt med nye mandskabs- og parkeringsfaciliteter til affaldsindsamlingen i København.

Byggeriet på Parkstien i Valby danner rammen for et godt arbejdsmiljø for skraldemændene i København, som kan se frem til tidssvarende faciliteter, hvor indeklima og arbejdsmiljø skal være med til at øge medarbejdertrivslen for ARC´s ansatte.

Byggeriet opføres som et 2-etages byggeri, hvor 1. salen kommer til at rumme administration og driftskontor med mødelokaler, kantine med anretterkøkken og tre tagterrasser med udgang fra kontor og kantine. Stueplan rummer 2 sæt omklædnings- og baderum for 230 personer – et sæt til rent og et sæt til beskidt miljø samt tilhørende fitness- og behandlerlokaler m.m. Fra omklædnings- og fitnesslokalerne er der udkig til grønne lysgårde. Herudover rummer bygningen værksted og vaskehal til renovationskøretøjerne.

Udvendigt opføres parkeringsfaciliteter med ladestandere til 65 eldrevne skraldebiler og servicebiler. Det store behov for effekt til opladning har medført, at der etableres 5 transformerstationer.


Genanvendte materialer, grønne tage og tre terrasser, der bidrager til regnvandshåndtering og samtidig skaber beskyttede og afstressende opholdsarealer for de ansatte, er ligeledes med til at tegne det grønne byggeri, der er i gang med at blive screenet til en DGNB-guld certificering.

I juni 2022 fejrede vi både rejsegilde og 298 dage uden arbejdsulykker på byggepladsen.

Totalentreprenør: C.C. Brun Entreprise
Arkitekt og ingeniør: WE Architecture & OJ Rådgivende Ingeniører


Visualisering: WE Architecture

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os