Birkerød Gymnasium

Campusplan sikrer fremtidens bo- og læringsmiljøer

Birkerød Gymnasium ligger smukt i grønne omgivelser på en 72.000 m² stor grund i det nordsjællandske landskab. Bygningsmassen udgør ca. 10.000 m² og omfatter den oprindelige skole fra 1967 og flere markante tilbygninger i form af festsal og naturfagslokaler fra årene 2009-2016.

Både nyere og ældre bygninger skal naturligvis løbende vedligeholdes, renoveres og moderniseres for at tilbyde tidssvarende og attraktive uddannelsesrammer.

Som bygherrerådgiver hjælper vi Birkerød Gymnasium med at planlægge udviklingen af deres samlede campus. Opgaven rummer både udbygningspotentialerm drifts- og vedligeholdsindsats med fokus på totaløkonomiske løsninger, herunder optimering af miljø- og energiforhold samt fremtidige driftsomkostninger.

For at sikre et godt afsæt for den samlede rådgivning, udfører vi en detaljeret teknisk gennemgang af alle de mange forskellige bygninger. Forundersøgelserne danner grundlag for det videre forløb og kortlægger, hvilke forhold, der skal tages højde for ifm. kommende arbejder. 

Funktion: Bygherrerådgivning 

Kunde: Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole

Entrepriseform: -

Projektperiode: 2022 - 

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os