Cloud City

Funktion: Arbejdsmiljøkoordinering (P) 

Kunde: Depenbrock Scandinavia 

Entrepriseform: Ukendt

Projektperiode: 2022

Beskrivelse af projektet:

Aalborgs ikoniske spritfabrik fra 1931 skal omdannes til en ny bydel med bl.a. kunstcenter, mikrodestilleri og boliger samt en gigantisk kunstinstallation af argentinske Saraceno: Cloud City.

Skulpturen består af 68 kuber, der hver måler 4,5 meter i diameter. Den bliver 44 meter lang, 27 m. bred samt 30 m. høj og publikum får mulighed for at bevæge sig rundt inde i selve værket. Et sådan værk kræver selvsagt en omhyggelig planlagt udførelsesproces.

Vi hjælper Depenbrock Scandinavia med teknisk rådgivning i form af arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen. Bygherre er Artcenter Spritten.

Arbejdet omfatter for vores vedkommende indarbejdelse af forebyggelsesprincipper i projektmaterialet, granskning af miljørapport, input til tidsplan samt udarbejdelse af byggepladsplaner og Plan for Sikkerhed og Sundhed (PSS).

Bevaringen af det gamle fabriksanlæg udgør en af de største industrifredninger i Danmarkshistorien, og Praksis Arkitekter har oven i købet placeret nybyggeriet oven på de fredede bygninger – et hidtil uset greb i dansk sammenhæng.

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os