​Illum

Funktion: Arbejdsmiljøkoordinering B

Kunde: La Rinascente

Entrepriseform: Hovedentreprise

Økonomi: 450 mio. kr

Projektperiode: 2013-2017

Beskrivelse af projektet:

I 2013 blev stormagasinet ILLUM på Strøget i København overtaget af den italienske detailkoncern La Rinascente. Virksomheden driver en kæde eksklusive stormagasiner rundt om i verden. La Rinascente iværksatte straks en totalrenovering og ombygning af den gamle ILLUM ejendom, som blev opført i 1930 og 1970.

Renovering og nyindretning af ILLUM med et butiksareal på 33.500 m2 plus 9.600 m2 kælder blev opdelt i en række delprojekter, så opgaverne kunne prioriteres, planlægges og gennemføres, mens butikken stadig var åben for kunder.

Opgaverne omfattede ombygning af det “nye” atrium og renovering af det gamle atrium, renovering og udskiftning af eskalatorgrupper samt etablering af tagterrasse og glashus. Der udover blev hver af de 4 etager totalrenoveret og nyindrettet. Der blev udført konstruktive ændringer i kælderetagerne og Østergade 60 blev integreret i ILLUMs ejendom.

Cubic Group varetog arbejdsmiljøkoordineringen og styring af logistik på opgaven.

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os