Pakhus 54, København​

Funktion: Bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering B

Kunde: By & Havn

Entrepriseform: Fagentreprise

Projektperiode: 2019-2020

Beskrivelse af projektet:

Pakhus 54 er et gammelt pakhus på samlet ca. 5400 m2 placeret i Nordhavn i København. Det består af 5 etager med mindre erhvervslejemål. By & Havn ønsker at opgradere pakhuset til nye standarder og i den forbindelse er der udarbejdet en samlet Businesscase for ombygning og renovering samt optimering af hele pakhuset. Inden den komplette ombygning igangsættes bliver et lejemål udbygget, inddraget og ombygget til nuværende lejer.

Cubic Groups rolle:

Cubic Group har varetaget udarbejdelsen af Businesscase inkl. budgetplanlægning og vurdering af muligheder inden for de nuværende rammer. Yderligere varetager vi byggestyringen for bygherren ved ombygning og udvidelse af erhvervslejemål og har ansvar for byggeledelsen i udførelsesfasen herunder ansvar for budgettet og planlægningen med øvrige rådgivere og de udførende. Planlægningen foregår via daglige og ugentlige møder med alle kontraktpartnere.

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os