Værket ved Gevninge

I Gevninge sikrer de blødt drikkevand til hovedstadsområdet

Opførelse af nyt vandværk med anlæg til blødgøring af drikkevand og indførelse af tidssvarende teknologi. NCC har samarbejdet med HOFOR om at opføre Værket ved Gevninge, der får en årlig produktion på ca. 8,3 mio. m3 drikkevand om året.

NCC ønskede skærpet fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed, og Cubic Group bistod med vores ekspertise som supplement og sparring til byggeledelsen. Som arbejdsmiljørådgiver har vi bl.a. hjulpet NCC med sparring omkring proaktive sikkerhedstiltag og oplysning om anvendelse af tekniske hjælpemidler. Det er ikke mindst en god ide, når der er mange yngre medarbejdere på byggepladsen, som tilfældet var her.

Værket er opført på en skrående grund med en terrænforskel på ca. syv meter. Bygningens buede tag er udført i samme aluminiumstagplader som facaden, og der er etableret 1.200 m² integrerede solceller på taget. Værket ved Gevninge er et led i HOFORs store vandværksmodernisering, hvor de drejer deres forsyningssystem i en mere bæredygtig retning. Det topmoderne anlæg er desuden med til at sikre hovedstadsområdet blødere drikkevand og større forsyningssikkerhed.

Funktion Arbejdsmiljøkoordinering (B)

Kunde NCC

Entrepriseform Hovedentreprise

Projektperiode 2021-2024

Samarbejdspartnere PLH Arkitekter, HOFOR

Illustrationer PLH Arkitekter, HOFOR

Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os