Rejsegilde på Danmarks Tekniske Universitet

​Rejsegilde Fredag den 1. september blev der holdt rejsegilde i Lyngby på Danmarks Tekniske Universitet’s bygning 128 og 129. Byggeriet består af to nye laboratoriebygninger til instituttet DTU Byg, som en opgradering til de nuværende forskningsfaciliteter inden for arktisk teknologi og geoteknik. På projektet er Cubic Group en del af et samlet rådgiverteam i samarbejde med Christensen & Co Arkitekter og Norconsult. Som ansvarlig for byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering har Cubic bidraget til at projektet nu har nået en flot milepæl. 


Udførslen af de to bygninger er et af mange igangværende byggeprojekter på DTU, og er en del af universitetets såkaldte ’Transforming DTU’. Dette er en større plan for DTU hvor der i perioden 2010-2021 investeres 5 mia. kr. i campusudviklingen, herunder nye bygninger, renoveringer og infrastruktur. Cubic Group er stolte over at være med på flere af disse projekter på Campus Lyngby, hvor vi ligeledes bidrager med en samlet pakke bestående af byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.



Om os​

Cubic Group leverer tværfaglig og værdiskabende rådgivning til bygherrer, andre rådgivende virksomheder og entreprenører. 

Vi er specialister i byggeprocesser og kan varetage dit byggeprojekt fra A-Z.

CUBIC group

Hans Edvard Teglers Vej 3

2920 Charlottenlund

Se rutevejledning her

Kontakt os

Følg os